O nas

mi

Smo družinsko podjetje, z dolgoletno tradicijo izdelovanja in vzdrževanja spletnih vsebin. Naš svet so bila dolga leta, poleg dveh rednih služb, potovanja, saj smo obredli praktično ves planet. Odkar pa se je družini pridružila mala ‘vila’, smo se še bolj posvetili drug drugemu in začeli resnično uživati doma, konkretno – v kuhinji.

Zaradi ljubezni do priprave sladic, ki se je še posebej stopnjevala v času svetovne epidemije, ko smo bili vsi večinoma v krogu najbližjih, smo se odločili naši dejavnosti dodati še malce bolj sladkobno noto … Ustvarili smo spletno trgovino s široko zasnovano ponudbo slaščičarske in pekovske opreme, tako za profesionalne peke in slaščičarje, kot za ljubiteljske sladkosnede ustvarjalce. Najsi gre za presenečenje prijatelja, obletnico, praznovanje rojstnega dne ali morda poroko … Sprehodite se po ekranu in odkrijte svojo pot v svet slaščičarstva, ki je umetnost, sreča in zadovoljstvo hkrati.

V kolikor želenega izdelka ne boste zasledili v naši trgovini, nam pišite, in potrudili se bomo, da ga dodamo v ponudbo. Kar nekaj čudovitih artiklov je trenutno še na poti, zato vas vljudno naprošamo za razumevanje.

 

Poleg raznovrstne ponudbe za peko, boste pod zavihkom Recepti našli vrhunske recepte  ter nasvete za peko. Odločili smo se, da bomo pod zavihkom Recepti občasno predstavljali tudi vas, ki nam boste pošiljali svoje sladke umetnine. Objavljeni bodo najbolj izvirni in dovršeni recepti; če bodo na slikah izdelki in pripomočki iz naše ponudbe, bomo še toliko bolj veseli.

Vabljeni tudi na naš facebook in instagram profil. Hvaležni bomo, če se boste naročili na naše e-novice, s katerimi pa obljubimo, da vas ne bomo zasuli.

 

Dobrodošli v naši pregrešni spletni trgoVILI!

KONTAKT

Spletna identiteta, Gregor Šaronja, s.p.
DŠ: SI24350168
Naslov: Sladka vila, PE Triglavska, Triglavska ulica 1, 1000 Ljubljana
T: 031 70 33 71
E: info@sladkavila.si
S: www.sladkavila.si