Čokoladni Drip Icing 120g (Renshaw)

Čokoladni Drip Icing 120g (Renshaw)

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: CASU-R05368 Kategorija:

5,30 

 Brezplačna  poštnina nad 50 €
Varno plačilo s  kreditnimi karticami  in  Paypal 
Dostava v roku  1-5  delovnih dni
Preko 1000 različnih izdelkov na zalogi
Paket lahko prevzamete na servisih PETROL
ali pa ga preusmerite v paketomat Pošte Slovenije

Opis

Z Renshaw Chocolate Drip Icing enostavno okrasite različne pekovske kreacije z učinkom kapljanja. Primerno za ustvarjanje učinka kapljanja na tortah, okrasitev piškotov, krofov in polnjenje skritih sredin kolačkov. Renshaw Drip Icing je pakiran v priročno stiskalno stekleničko z nastavkom, zaradi česar je ustvarjanje učinkov čokoladnega kapljanja zelo preprosto! Drip Icing lahko uporabite naravnost iz plastenke, ni vam ga treba predhodno segreti. Popoln za rojstne dneve, zabave in več!

 

Drip Icing bo v 24 urah postal suh na dotik.
Prihaja v priročni steklenički na stiskanje z nastavkom.
Vsebuje: 120 gramov.
Izdelek je treba hraniti v suhem prostoru med 5°C in 18°C, stran od virov toplote in materialov z neprijetnim vonjem.
Sestavine: glukozni sirup, voda, sladkor, vlažilec: E422, čokolada (5%) (mleko), kakav v prahu (posnet), sol, naravna aroma, emulgator: E322 (soja), konzervans: E202, regulator kislosti: E330.

Za alergene glejte sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledi: jajc, žveplovega dioksida in sulfitov (E220-E228) v koncentracijah nad 10 mg/kg ali 10 mg/l, izraženo kot SO2.

Ta izdelek je: primeren za vegetarijance.

Kako uporabiti: Vnaprej pripravite torto, prekrijte s plastjo glazure ali fondant glazure. Odstranite pokrovček in tesnilo. Ponovno namestite pokrovček in se prepričajte, da je tesen. Steklenico obrnite na glavo in jo močno stisnite na namaščen papir, dokler izdelek ne začne teči. Na zgornjem robu torte začnite prvo kapljico, trdno stisnite steklenico, da se razporedi količina v velikosti graha. Počakajte nekaj minut, da kapljica popolnoma izteče, preden začnete z naslednjo kapljico. Stekleničko premaknite tja, kamor želite naslednje kapljanje, in znova stisnite. Spremenite dolžino kapljanja tako, da stisnete različne količine čokoladne kapljične glazure glede na količino, ki ste jo nanesli na prvo kapljanje. Nadaljujte okoli torte, dokler učinek kapljanja ni končan. Na torto dodajte posip in okraske, pri tem pa pazite, da se ne dotaknete posipa.

Nasvet: Če želite pokriti vrh torte, s škarjami odrežite konico nastavka na prvi liniji in zavrzite plastiko. Začnite navijati na sredino torte in nadaljujte proti zunanjemu robu.

Sorodni izdelki