-9%
BAM temna čokolada 250g
BAM temna čokolada 500g
BAM temna čokolada 500g
BAM temna čokolada 500g
BAM temna čokolada 500g

BAM temna čokolada 250g

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: BAM-2172 Kategorija: Oznake: , , , , Najboljša cena v 30 dneh: 4,50 €

Original price was: 4,50 €.Current price is: 4,11 €.

 Brezplačna  poštnina nad 50 €
Varno plačilo s  kreditnimi karticami  in  Paypal 
Dostava v roku  1-5  delovnih dni
Preko 1000 različnih izdelkov na zalogi
Paket lahko prevzamete na servisih PETROL
ali pa ga preusmerite v paketomat Pošte Slovenije

BAM temna termostabilna čokolada je vrhunska čokolada, ki vsebuje vsaj 50 % kakavovih delov in je v obliki kapljic, ki omogočajo lažje doziranje. Zaradi termostabilnosti obdrži svojo obliko tudi med peko, zato je primerna za sladice kot so muffini in ameriški čokoladni piškoti.

* Neto količina: 250 g.

Opis

BAM Temna čokolada (1 kg) vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov. Naše največje pakiranje BAM temne čokolade je tako primerno takrat, ko za pripravo raznolikih sladic, čokoladnih dekoracij, krem, prelivov, piškotov ali drugih kremastih struktur potrebujete večjo količino čokolade. Prav tako pa jo lahko imate doma tudi če se priprave sladic lotevate manj pogosto, saj je pakirana v priročno embalažo, ki prepreči, da bi čokolada po odprtju izgubila pristen vonj ali okus. Čokolada vsebuje vsaj 55,6% kakavovih delov, pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem ter ravno prav grenko-sladkem okusu.

Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)

  • Beljakovine: 5,1 g
  • Ogljikovi hidrati: 46,2 g (od tega sladkorji: 43,5 g)
  • Maščoba: 36,1 g (od tega nasičene: 21,6 g)
  • Vlaknine: 8,1 g
  • Sol: 0,01 g

Sestavine

Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 55,6%.

Shranjevanje izdelka

Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

 

Sorodni izdelki