Mlečna čokolada Callebaut® “SELECT” 823NV 33,6% – 1 kg

Mlečna čokolada Callebaut® “SELECT” 823NV 33,6% – 1 kg

Mlečna čokolada Callebaut® “SELECT” 823NV 33,6% – 1 kg

16,40 

Ni na zalogi

16,40 

* Brezplačna poštnina nad 40 €
* Varno plačilo s kreditnimi karticami in Paypal
* Dostava v roku 1-2 delovnih dni
* Ob nakupu nad 25€ prejmete darilo

Opis

Ljubitelji sladkega obožujemo fino mleto, belgijsko čokolado in Callebaut je najboljša med najboljšimi. Zaradi svojega izrazitega aromatičnega karakterja je čokolada Callebaut zastopana v največ slaščičarnah in čokoladnicah po svetu. Vrhunska je tako za kremo, biskvit, mousse, piškote, kot tudi za modeliranje.

Čokolada 823NV je kremasta in izredno lahka mlečna čokolada, z rahlim karamelnim priokusom, zaradi česar se perfektno obnese v kombinaciji s sestavinami, ki imajo subtilen in lahek okus.

Upoštevajte navodila na embalaži, še posebej pri spremembi temperature med transportom.

Sestavine: kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije. Za alergene glejte sestavine v krepkem tisku. Lahko vsebuje sledi: mleka in soje.

Vsebina: 1 kg.

 

 

Hranilne vrednosti na 100 g:

Energetska vrednost (kj): 2356.00
Energetska vrednost (kcal): 563.00
Maščobe: 36.20g
Nasičene maščobe: 21.80g
Ogljikovi hidrati: 50.90g
Od tega sladkoriji: 49.90g
Vlaknine: 2.10g
Beljakovine: 7.00g
Sol: 0.21g

Min. trde snovi kakava: 54,5%. Iz najboljših semen kakava, z naravno burbon vaniljo in 100% kakavovim maslom.

Neto teža: 1 kg.

 

Podatki o alergenih (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)

OPOZORILO:

Alergeni so navedeni, kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč lahko spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor tudi ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.